Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V zásadě souhlasím s článkem. Jen bych to nenazval jako spor mezi tzv. sluníčkáři a odpůrci migrace. Já mám ke sluníčkářů dost daleko a odmítám islamizaci Evropy. Ale odmítám také zbytečnou hysterii okolo výroku jednoho člověka. Tito křesťané navíc opravdu nejsou žádným ohrožením naší bezpečnosti. kdo to tvrdí, měl by se dovzdělat.

0 2
možnosti

J80i59ř35í 58N58o53s19e86k

17. 2. 2016 22:59

Nejde o bezpečnost, jde o metodu práce neziskovky, která hlásá něco jiného, než dělá.

6 0
možnosti

J51o22s61e52f 41K64l14a44t

17. 2. 2016 22:32

Nemáte pravdu,že kolektivní předsudky a vina neexistují,pokud se někam narodíte,jste oštemplován-zlaté české ručičky,Francouzi a jejich jídlo,Arabové a jejich bomby zrovna dneska v Ankaře

0 0
možnosti

J77i41ř82í 14N35o13s18e91k

17. 2. 2016 22:45

Tak zrovna ty bomby jsou fakt :-(

1 0
možnosti

Očekáváte od někoho, koho si pozvete na návštěvu, že Vám řekne, že to máte doma jako v chlívku? Mám na mysli obyčejného, evropského člověka. Může se mu něco nelíbit, ale neřekne Vám to. To jsou ty zvyklosti a mentalita. Arabská mentalita je úplně jiná a naprosto neslučitelná s evropskou. Na druhou stranu hodnotím naprosto pozitivně opatření Saudské Arábie. Každý cizinec musí mít pozvání od místního občana a on se zároveň musí za něj zaručit a veškeré, jím způsobené škody, uhradit, jinak vízum nedostane.

12 0
možnosti

Já si myslím, že pokud někdo řekne, že mám to mám doma jako v chlívku, tak tu nemá co dělat. A o tom v tom článku taky píšu. Ale řekl to jeden z uprchlíků, který nezastupuje ty desítky dalších. Když Čech ukradne v Německu auto, je to důvod k tomu, aby Němci zakázali Čechům vstup? Asi ne.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že se pletete a diskuze apriori není o kolektivní vině. Myslím, že daná kauza ukazuje spíše na velmi pochybnou úroveň práce neziskovky, pokud, tedy vezmeme v potaz, že se vše odehrálo, jak píše prima. Pak je tu otázka manipulace médií z jedné i druhé strany ( vítači kontra odpůrci) Vše jen důsledek šílené politiky kancléřsky a vůbec zaspání EU v této problematice.

5 0
možnosti

Tak to sou ale dvě rozdílné věci. Já nerozporuji, že ten daný člověk se možná do ČR nikdy dostat neměl (pokud nejde o manipulaci). Já mluvím o té projekci na spousty Čechů na všechny křesťanské uprchlíky ('proč je příjmáme? TIHLE "UPRCHLÍCI" jsou jen paraziti, jak vidíme') bez ohled na to, že většina jich nemá s tímhle daným člověkem nic společného. A takhle to funguje v debatách o imigrační krizi obecně.

0 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1678x
Profesionální sportovní sázkař chovající v úctě liberální hodnoty, s přirozeným zájmem o politiku a historii. Hrdy pravdoláskař. Hrdý Čech - nikoli podporovatel vypjatého nacionalismu. Aktivní sportovec, příležitostný hráč pokeru.

Člen České pirátské strany.


Facebook autora

Seznam rubrik