Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte co je největší problém, že média to do nás "buší" každej den!

Mě jsou s prominutím paterčata úplně fuk, pokud z nich budou spořádaní občani a budou se chovat, tak jak se sluší a patří.

Ale nemusím kvůli tomu vidět 3 články denně na iDnesu  a půlku tv zpráv o "jak byla maminka den před porodem na procházce a jestli dobře prdí".

13 1
možnosti
Foto

Vidíte, a mě to zajímá ... Vím, jak jsem byla zničená těhotenstvím s jedním dítětem. Obdivuji ženu, která dokázala odnosit pět dětí naráz. To, jestli je to Romka nebo ne, je naprosto nepodstatné.

6 10
možnosti
Foto

mám naprosto minimální problém s tím, že se této rodině pomáhá...proč ne, paterčata jsou opravdu mimořádnánudálost a je to vcelku na místě. A to mám hodně daleko do multikulturního fandy;-)

11 1
možnosti
JH

J34a30n 63H28l86e59d68í43k

5. 6. 2013 21:44

děti náleží rodičům včetně povinnosti živení a výchovy, tato nesezdaná rodina vlastní minimálně 4 prarodiče, 4 rodiče, 18 bratranců a sestřenic, 24 strýců a tet, a 2 odborné státní síly na plný úvazek---- z čehož vyplývá, že obzvláště na otce nezůstane, tedy kromě slavení v rámci jmenovaných členů, už žádná práce !!! Před sto léty, což je historicky nedávno, by si žádný novinář či redaktor takové věci ani nevšiml. Vysoký počet dětí byl zvláště na venkově úplně normální, třeba historik Fr. Palacký byl 11. dítětem,- málokterá rodina měla méně jak 4 potomky. A to ŽÁDNÉ PŘÍDAVKY A PODPORY  NEEXISTOVALY !!!

7 3
možnosti
Foto

Ok, nejsem proti tomu aby se jim pomáhalo, ale jen dobrovolně.   Jinak autor článku je etatista a to mu brání udělat ještě jeden krok ke svobodě.

3 8
možnosti
BT

Jedno je jisté, mají paterčata, je třeba pomoct, co o té rodině víme, nic, jen , že jsou to cikáni. Kolik bílých nemakačenků a lenochů parazituje stejně jako cikáni. Pokud jsou slušní, ať se jim pomůže .

6 8
možnosti
MS

Tak já už z každodenního zpravodajství vím o této rodině hodně a to jsem to nijak zvlášť nevyhledávala.

Matka paterčat vyučená prodavačka, otec kuchař. Ona na rodičovský s jedním dítětem jako samoživitelka, on má práci za deset tisíc.  Bydleli v jedna plus jedna a v klidu si naplánovali druhé dítě, byť na otce je vedena exekuce, stejně jako na dědečka (otce matky), který je toho času v base v Rýnovicích a babička (matka matky) je nezaměstnaná....

10 1
možnosti
LS

Komentář k vašemu článku je zbytečný, jen bych byl rád, kdybyste mohl upřesnit pomoc státu před čtyřmi léty, oněm narozeným čtyřčatům trochu konkrétněji a trochu konkrétněji zformulovat ono špatné hospodaření oné rodiny. Pokud vaříte z vody, řadíte se k těm špatným kuchařům, které v článku peskujete.

10 2
možnosti
JP

Nenávist vůči cikánům je způsobena především tím, že je stát nejprve uměle odděluje od ostatních obyvatel a potom se diví, že jsou lidé na ně naštvaní, tedy jsou podle něho rasisti. Společnost, kde je hlásáno, že jedna rasa musí mít jakékoliv výhody, je přirozeně společnost rasistická a otázkou nyní je, kdo je tady rasista a kdo tento rasismus zavedl a podporuje ho? Ten, kdo toto vymyslel, tedy naši vládnoucí politici, obyčejní lidé, kteří rozdělování na rasy odmítají, nebo cikáni, kteří toho jenom umí perfektně využívat? Odpovězte si sám... [>-]

14 1
možnosti
Foto

No, já nevím, jestli to v té současné hysterické situaci opravdu dobrý marketingový tah byl. Jinak, ať si každý samozřejmě daruje, co chce, proti tomu nic nemám. Jenom nevím, jestli to gesto bude mít opravdu kladný vliv na obrat té firmy.

A pak ještě toto. O Elvise Presleyho:

As the snow flies, On a cold and gray Chicago mornin', A poor little baby child was born, In the ghetto

And his mama cries, 'cause if there's one thing that she don't need, it's another hungry mouth to feed

In the ghetto

Zatímco se snáší sníh, Chladným a šedým chicagským ránem, Se narodilo malé dítě, A jeho máma pláče Protože je jediná věc, kterou nepotřebuje, Je to další hladový krk k nasycení V ghettu http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/presley-elvis/in-the-ghetto-5501

3 8
možnosti
Foto

Tak Elvis Presley to schytal. Moc zajímavé.

2 4
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1678x
Profesionální sportovní sázkař chovající v úctě liberální hodnoty, s přirozeným zájmem o politiku a historii. Hrdy pravdoláskař. Hrdý Čech - nikoli podporovatel vypjatého nacionalismu. Aktivní sportovec, příležitostný hráč pokeru.

Člen České pirátské strany.


Facebook autora

Seznam rubrik