Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

kelner

14. 10. 2012 15:15
Překvapení

Je obdivuhodné, že student je schopen vidět výsledky voleb realističtěji než Nečas a kníže. Kalousek zvolil osvědčenou taktitiku, nyní mlčí a za 14 dnů začne trousit moudra. Je vidět, že pan kníže senilní, protože se nechá Kalouskem nastrkovat jako debil. Tragické je, že stejnou figurku dělá Kalouskovi i Nečas, který na tu senilitu má ještě dost času.

0 0
možnosti
V

VN63

14. 10. 2012 14:21
Již jsem to psal jinde,

pokud bude Nečas (ODS) nadále postupovat v politice stejně

jako dosud, v parlamentních volbách spláče nad výsledkem. Co bylo a je problém ODS? Přistoupili na kriminalizaci chudoby (nucené práce, pohled na nezaměstnané jako na podvodníky), S-karty, (prý) Drábkova sociální reforma, ministr školství, ministr dopravy, nedůslednost v trestání podvodníků, neřešení vyděračů, co si říkají exekutoři a mohli bychom pokračovat. Jako premiér by mohl udělat pořádek a ODS by se rozloučila se stranami, co vydírají. Místo toho slyšíme jen lži, že tyto volby jsou o komunální politice. Ne tak docela, je to ve velké míře o stranách. Navíc, když se kouknu na kandidátky, co za loutky tam postavili, tak se opravdu výsledkům voleb nedivím. ODS nedoplatila na své vládnutí, ale na svou aroganci a přehlížení normálních lidí. Dobře jim tak

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1678x
Profesionální sportovní sázkař chovající v úctě liberální hodnoty, s přirozeným zájmem o politiku a historii. Hrdy pravdoláskař. Hrdý Čech - nikoli podporovatel vypjatého nacionalismu. Aktivní sportovec, příležitostný hráč pokeru.

Člen České pirátské strany.


Facebook autora

Seznam rubrik